Fordøyelsesproblemer reduserer livskvaliteten


En stor del av befolkningen i den vestlige verden har ofte besvær med fordøyelsen. De vanligste symptomene fra magen kan være oppblåsthet, gassbesvær, smerte og uregelmessig tarmfunksjon.

SAMMENSETNING

Tyggetabletter med mild fruktsmak.


BRUK OG DOSERING

1 tablett tas før måltidet. Ved behov kan doseringen økes til 2 tabletter per måltid. Den maksimale døgndosen er 8 tabletter.


PAKNING

Kommer i små bokser med 50 tabletter som passer fint i lomme og veske.

Det er velkjent at visse næringsmidler kan forårsake magesmerter. Mange som lider av disse symptomene har lært seg å unngå for eksempel fullkornsbrød, kål, bønner, erter, linser, paprika, rotfrukter og løk. Disse næringsmidlene, som alle i seg selv er nyttige, inneholder store mengder komplekse, tungt fordøyelige karbohydrater som kroppens fordøyelsesenzymer ikke makter å bryte ned. De ufordøyelige karbohydratene transporteres gjennom tarmen til tykktarmen der karbohydratene brytes ned av mikroorganismene som finnes der. Denne nedbrytingsprosessen forårsaker gassdannelse i tarmen med de symptomene som følger med: oppblåsthet, gassbesvær, smerte og ofte diaré. Ved å spalte komplekse karbohydrater allerede i tynntarmen unngås det at disse karbohydratene transporteres til tykktarmen og der forårsaker oppblåsthet og gassbesvær.

Nogasin GO kjøpes på apotek